2021-09-29 12:55:05• hírek • Bede Emőke

Tizenhatan versenyeznek egy helyért

Ahogyan arról korábban a Szatmár.ro is beszámolt, a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség külsős jelentkezők alkalmazásával enyhítené a krónikus létszámhiányt, az intézmény által közzétett felhívás pedig úgy tűnik, sokak érdeklődését felkeltette.

A hatóság által szeptember közepén közzétett felhívás szerint Pusztadaróc, Krasznaterebes, Szatmárhegy, Piskolt, Alsószopor, Bogdánd, Hadad, Oláhcsaholy, Majtény, Börvely, illetőleg Komorzán községekben van szükség új egyenruhásokra. A 11 meghirdetett posztra nem kevesebb mint 180-an jelentkeztek a határidő lejártáig - közölte szerdán a rendőr-felügyelőség.


A hatóság tájékoztatása szerint október 11. és 19. között az érvényes dossziékat leadók számára megszervezik a kizáró jellegű, erőnlétet felmérő versenyt, az írásbeli vizsgára pedig október 23-án kerül sor.


Versenyvizsgát egyébként nem csak Szatmár megyében írtak ki a külsősök számára, hanem szerte az országban. A legnagyobb konkurencia Gorj megyében alakult ki, ahol egyetlen helyre 35-en pályáznak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: